Neele-Vat Logistics verricht voor Rotterdam Blending & Filling de volgende diensten:

Neele-Vat Logistics

Rotterdam Blending & Filling  (RBF) is onderdeel van Neele-Vat. Neele-Vat Logistics neemt u uw complete logistieke activiteiten uit handen. Of u nu op zoek bent naar een vervoerder die de weg in Europa kent of iemand die uw zeevracht, luchtvracht, warehousing of fysieke distributie voor u regelt.

A full-service logistics service provider

Voor elk onderdeel van uw logistieke keten bieden wij u een oplossing op maat – voor een enkele zending, maar ook als u iemand nodig heeft om een multimodale en internationale schakel van die ketting voor u te managen. Neele-Vat Logistics is één van de grotere logistieke dienstverleners in de regio Rotterdam. Neele-Vat Logistics heeft 900 medewerkers en een omzet van circa € 300 miljoen netto. Ons familiebedrijf beschikt over diverse vestigingen in Europa.

TRANSPORT

Via het netwerk van Neele-Vat kunt u uw groupage zendingen, deelpartijen en compleetladingen snel en betrouwbaar naar iedere bestemming in Europa versturen.

ZEEVRACHT

Neele-Vat is dé logistiek dienstverlener voor uw zeevracht transport zendingen. Of u nu goederen uit China importeert of producten naar Amerika wilt exporteren, wij hebben het antwoord op uw logistieke uitdagingen.

LUCHTVRACHT

Dankzij een uitstekend wereldwijd agentennetwerk zorgt de afdeling Luchtvracht voor de juiste oplossing om uw zending conform uw instructies op tijd af te leveren. Of het nu gaat om directe of indirecte vluchten, wij ontzorgen uw luchtvrachtzendingen.

WAREHOUSING

Neele-Vat heeft tien distributiecentra met een totale oppervlakte van 256.000 m2. De distributiecentra liggen vlakbij de containerterminals in Rotterdam en Amsterdam. Zo kunnen wij al onze klanten altijd optimaal van dienst zijn.